Spectrum Noir - Triblend - Vintage Blends a 6 stuks

Vorige Artikel 10 van 24 Volgende
€ 22,95 € 17,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Beschrijving
 
Specificaties
Advies Verkoopprijs: €22.95

Dezez verpakking bevat 6 Triblend pennen
Perfecte unieke 3-in-1 ontwerp
Elke marker bevat een fijne punt
Geweldig voor het gecontroleerde blenden
Deze Spectrum Noir TriBlend markers hebben een uniek 3-in-1 ontwerp. Ze omvatten 3 inkt kamers, die ieder een aparte kleur afgeven door middel van een fijne punt voor gecontroleerd blenden.

De 3 kleuren in elke TriBlend pen zijn zorgvuldig gekozen om een vloeiende, gecontroleerde gradatie van kleuren te produceren. U krijgt hetzelfde resultaat elke keer weer, zonder trial and error of giswerk.
Met zijn eenvoudige, duidelijke propositie en uniek design, doet TriBlend beroep op een geheel nieuwe lichting van kaarten makers en kleurders. Het brengt het kleuren systeem in een duidelijke toegankelijk indeling dat uitnodigt tot verkennen en proberen. Een geweldige start voordat u opschaalt naar de meer kern Spectrum Noir productlijnen.

Zowel nieuwe als bestaande gebruikers zullen genieten van het gemak van deze Spectrum Noir TriBlend markers. Kleuren kunnen moeiteloos worden verwisseld, zonder gereedschap of met meerdere pennen te werken. TriBlend biedt ook een transport oplossing doordat u minder afzonderlijke kleuren mee hoeft te nemen.

© 2014 - 2021 gunter creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel