JUKI HZL-DX 7

Vorige Artikel 25 van 52 Volgende
€ 1.599,00 (inclusief btw)

Productomschrijving;

Meer informatie over Juki HZL-DX 7
StekenNaaimachine met 287 ingebouwde naaisteken inclusief 4 alfabetten. De steeklengte en -breedte kun je instellen tot een lengte van 5 mm en een breedte van 7 mm. Je maakt eenvoudig 18 verschillende één fase knoopsgaten met de knoopsgatenautomaat. Met de spanningregelaar zorg je voor regelmatige steken.

Grote projecten

De Juki HZL- DX7 heeft een grote naairuimte van 20 cm rechts van de naald .

Naaifuncties

Door de elektronische snelheidsregeling naai je gemakkelijk door dikkere stoffen. De persvoetdruk is regelbaar: bij rekbaar materiaal bijvoorbeeld wordt daardoor de druk verminderd, zodat de stof niet gaat lubberen. Met de start/stop toets kun je ook naaien zonder het bijgeleverde voetpedaal.

De naaldstop onder/boven gebruik je bij het nauwkeurig naaien en draaien van de stof. De verzinkbare transporteur helpt je met het repareren van gaten en naaien uit de vrije hand. Naaien met een tweelingnaald is mogelijk: handig voor gelijkmatige dubbele stiksels. Met de automatische draadinsteker is een draad zo ingestoken. De automatische knipfunctie maakt je schaar bijna overbodig. De knipfunctie is zowel met de hand als met het voetpedaal te bedienen. De machine hecht automatisch aan en af. Je kunt aan het voetpedaal functies toekennen zoals: naaivoet hevel, draadknipper, retoursteken of voor enkelsteken naaien.

Handige extra’s :

De machine heeft een vrije arm, voor naaien van mouwen en broekspijpen. De dubbele led-verlichting zorgt voor een schaduwvrij zicht op je werk. De spoelinleg is makkelijk: bovenop de machine. En met de bijgeleverde kniehevel kun je de naaivoet omhoog zetten zonder je handen van je werk te halen.

De machine heeft een instebare steekplaat voor rechtstikken en het boxfeed transportsysteem voor een perfecte steek kwaliteit.

Exclusief van Juki : U kunt de hoogte van de naaivoet instellen met stapjes van 0,1 mm. Met deze precisie instelling kunt u voor ieder materiaal de juiste afstand kiezen.

We leveren deze machine met maar liefst 11 naaivoeten (zigzagvoet, ¼"quiltvoet, quiltvoet, boventransportvoet, gladde transportvoet, overlockvoet, open teen naaivoet, knoopsgatvoet, handmatig knoopsgatvat, blindzoomvoet, randafwerkvoet, ritsvoet), grote quilt-aanschuiftafel en een harde beschermkap.

 gunter creatief  CONTACT.

showroom bezoek op afspraak

maandag gesloten

Dinsdag t/m vrijdag 10.00-16.00

 Naaimachine Showroom bezoeken

bel voor afspraak 0181 312966

kvk(24236454)
BTW-nummer (NL807794028B01)

guntercreatief@gmail.com

 Jacob cats straat 2 3221TL  Hellevoetsluis

 

© 2014 - 2022 gunter creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel